Matrassen

De juiste matras kiezen was nog nooit zo makkelijk!

De juiste matras vinden is nogal een gedoe. Er zijn veel verschillende soorten matrassen en hoe weet je nu welke matras bij jou past? Perfectmatras heeft hier een oplossing voor gevonden. Ieder mens gaat door bepaalde levensfases. Iedere levensfase heeft zijn eigen behoefte. Perfectmatras heeft daarom voor iedere levensfase een matras ontwikkeld. Zo hoef jij niet meer te kiezen uit al die verschillende matrassen, maar krijg je advies van een expert over welke matras bij jou past. Dat maakt het kopen van een matras al een stuk makkelijker!

Iedereen verdient een goede nachtrust.

Het is de missie van Perfectmatras om de Nederlander beter te laten slapen. Wij vinden namelijk dat iedereen een goede nachtrust verdient! En dus moet een matras ook betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom snijden wij in onnodige kosten. Zo voorkomen we dat een matras duurder wordt dan noodzakelijk. Zo verkopen we onze matrassen online in plaats van in een winkel, waardoor er bespaard kan worden op een groot winkelpand. Alle matrassen van Perfectmatras worden in Europa geproduceerd. Hierdoor kunnen we de transportkosten laag houden en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Kwaliteit en veiligheid.

We bieden dus voordelige matrassen aan van een goede kwaliteit . De consumentenbond heeft overigens bevestigd dat dure matrassen niet beter zijn dan goedkope matrassen. En ook uit recensies van klanten blijkt dat de matrassen van Perfectmatras kwalitatief hoogwaardige matrassen zijn. Om te garanderen dat jij een schoon en hygiënisch matras krijgt, worden de matrassen van Perfectmatras op een speciale manier ingepakt. Eerst wordt je matras vacuüm verpakt met een speciaal hygiëne zegel en vervolgens wordt hij opgerold en in een doos gestopt. Door het hygiëne zegel weet jij zeker dat je een schoon en nieuw matras krijgt en door deze manier van verpakken is je matras beschermd tijdens het transport. Alle matrassen hebben het Oeko-Tex keurmerk. Oeko-Tek onderzoekt of stoffen schadelijk zijn voor de gezondheid . Als een product het kenmerk heeft betekent dit dus dat het een niet schadelijk en veilig product is.

Veilig en achteraf betalen

Dit is overigens niet het enige keurmerk dat Perfectmatras heeft. Onze webshop is voorzien van het betrouwbare webshop keurmerk . Dat betekent dat we voldoen aan de hoogst gestelde eisen en dat je bij ons veilig je matras kunt open. Als je jouw matras hebt uitgekozen en wilt kopen in onze webshop, dan kun je voor de mogelijkheid kiezen om via Afterpay achteraf te betalen. Voor antwoord op al je vragen, hulp of advies kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal