Matras Maten

Tip: check de maat van je matras!

Controleer de afmetingen van je bed. De meeste matrassen hebben een van de volgende maten (breedte x lengte): 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 of 180x200. Meet je bed voor de zekerheid nog eens na of controleer de maat van je oude matras en bestel in ieder geval de juiste maat matras.

Iedereen moet lekker kunnen slapen.

Iedereen moet lekker kunnen slapen, ongeacht je inkomen, ongeacht je leeftijd of levensfase. Een goede nachtrust moet betaalbaar zijn voor iedereen. De consumentenbond heeft bevestigd dat dure matrassen niet per definitie beter zijn dan goedkope matrassen. Door matrassen van een hoge kwaliteit te verkopen voor een voordelige prijs, wil Perfectmatras Nederlanders beter laten slapen. Omdat het kiezen van de juiste matras een opgave is, hebben wij onze expertise gebruikt om jou te helpen de perfecte matras voor jouw levensfase te kunnen kiezen.

Betrouwbaar, veilig en gezond.

Alle matrassen van Perfectmatras hebben een heel goed ventilerend vermogen, ondersteunen het lichaam en hebben een voordelige prijs. Alle matrassen zijn voorzien van het Oeko Tex keurmerk. Dit keurmerk test of stoffen schadelijk zijn voor je gezondheid. Producten met dit keurmerk zijn dus veilig en gezond!

Kom maar op met die perfecte matrassen!

Heb je besloten welke matras en welke maat bij jou past? Dan kun je de door jou gekozen matras gemakkelijk bestellen op onze website. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen online te verkopen, zodat we geen grote winkelpanden hoeven te betalen. Zo snijden we in onze kosten en kunnen we onze matrassen voordelig verkopen. Je kunt gelijk afrekenen maar het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Als je besteld hebt maken we jouw matras klaar voor verzending. Alle matrassen worden in Europa geproduceerd, dus je matras hoeft niet van ver te komen. Je matras wordt op een speciale manier vacuüm verpakt en opgerold. Hierdoor is je matras beschermd tijdens het transport. Daarnaast is het heel hygiënisch. De verpakking is luchtdicht en houdt vuil buiten. Je matras is verzegeld, zodat jij zeker weet dat je een schoon en vers matras krijgt.

Heb je vragen? Bel gerust met onze klantenservice. Onze experts staan voor je klaar en adviseren je vrijblijvend.
Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal

Page Number:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 31 in totaal