Matras 120 x 200 cm

Wil je een 120x200 cm matras (online) kopen?

Een matras in de maat 120x200 cm wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Deze maat is groot voor een éénpersoonsbed en klein voor een tweepersoonsbed. Daarom is de maat 120x200 cm geschikt voor mensen die alleen in bed slapen en veel ruimte willen hebben. Twijfelaar matrassen zijn ook prima als je heel knus en dicht tegen elkaar aan wilt slapen. Als je niet veel ruimte in je slaapkamer hebt en toch een wat ruimer bed wilt, dan is deze maat ook heel geschikt.

Hoe wordt een matrasmaat weergegeven?

De maat van je matras is altijd in centimeters uitgedrukt. De breedte wordt als eerste genoteerd, de lengte als tweede. Als je een 120x200 cm matras hebt, is deze dus 120 centimeter breed en 200 centimeter lang. Alle matrassen van Perfectmatras worden aangeboden in de maat 120x200 cm.

Handig en hygiënisch verpakt.

Je matras lijkt kleiner als hij bij je thuis wordt bezorgd. Alle matrassen van Perfectmatras worden met een speciale machine vacuümverpakt en vakkundig opgerold. Door deze verpakking zijn de matrassen extra beschermd tijdens het transport. En het is ook nog eens heel hygiënisch. De verpakking is luchtdicht en dat houdt vuil buiten. Zo zorgen wij ervoor dat jij een schoon en fris bed krijgt.

Goedgekeurd door de Consumentenbond!

Soms vragen mensen of deze manier van verpakken afbreuk doet aan de kwaliteit. Wij hebben veelvuldig testengedaan en daaruit is gebleken dat onze manier van verpakken de kwaliteit van de matrassen niet beïnvloedt. Ook de Consumentenbond heeft deze testen gedaan. Zij bevestigen dat deze manier van verpakken matrassen niet beschadigt. Jij kunt dus onbezorgd slapen op jou perfecte twijfelaar!

4 artikel(en)

4 artikel(en)