Matras 160 x 200 cm

Een betaalbaar 160x200 cm matras kopen?

Matrassen in de maat 160 x 200 cm zijn heel geschikt voor een ruim tweepersoonsbed. Je hebt voldoende ruimte voor jezelf en je partner. Dat is belangrijk als je comfortabel wilt slapen en goed uitgerust wilt opstaan. Op zo’n groot 160x200 cm bed kun je natuurlijk twee éénpersoons matrassen leggen, maar wie wil er nu een spleet tussen de matrassen!?

Stel dat je in het weekend gezellig als gezin de ochtend in bed door wilt brengen, de kinderen tussen jullie in. Dan liggen de kinderen in een gleuf. Met een 160x200 cm matras heb je een heerlijk bed uit één geheel. Gedurende de nacht kan de spleet tussen twee éénpersoons matrassen een enorme ergernis zijn. Je kunt niet lekker tegen elkaar aan liggen. Ook dan is een 160 x 200 cm bed een prima oplossing.

Hygiënisch, handzaam en makkelijk te verplaatsen.

Heerlijk zo’n grote matras. Maar wat moet je er mee als hij bezorgd wordt? Dan staat dat grote ding in de gang enorm in de weg. En hoe krijg je hem naar boven? Daar heeft Perfectmatras een oplossing voor gevonden. Alle matrassen worden door een speciale machine vacuümverpakt en opgerold. Zo is je matras gemakkelijk te hanteren en kun je hem zo door het trapgat naar boven, naar je slaapkamer, brengen. Door deze manier van verpakken is hij ook nog eens beschermd tijdens het transport en het is heel hygiënisch. Door de luchtdichte verpakking kan er geen vuil bij komen.

De Consumentenbond bevestigd!

Er wordt weleens beweerd dat deze manier van verpakken slecht is voor je matras. Maar dat is onjuist. Zowel Perfectmatras als de Consumentenbond hebben veelvuldig testen uitgevoerd. En wat blijkt? Het vacuüm verpakken en oprollen van matrassen doet niets af aan de kwaliteit!

4 artikel(en)

4 artikel(en)