Matras 180 x 200 cm

180x200 cm matras kopen?

Een matras in de maat 180 x 200 cm is heel geschikt als je lekker veel ruimte in bed wilt. Het is een ideale maat als je het gezellig vindt om met je gezin tijd door te brengen in bed. Kinderen die spelen op bed of op zondag ochtend met zijn allen wakker worden kan prima op een perfect matras.

Hoe wordt een matrasmaat weergegeven?

Een maat wordt altijd in centimeters weergegeven. Het eerste cijfer geeft de breedte van het matras aan en het tweede cijfer de lengte. Bij een 180x200 cm matras betekend dit dat je bed 180 centimeter breed en 200 centimeter lang is. Alle matrassen van Perfectmatras zijn verkrijgbaar in maat 180x200 cm.

Nooit meer een spleet tussen de matrassen!

Op een groot bed kun je ook twee eenpersoons matrassen leggen. Maar wie wil er nu een spleet tussen de matrassen!? Zeker als je graag tegen elkaar aan slaapt kan een spleet tussen de matrassen een enorme ergernis zijn. Dan is een 180x200 matras, bestaande uit één geheel, een goede uitkomst.

Eenvoudig te verplaatsen en 100% hygiënisch.

Een groot bed is heerlijk! Maar als hij bezorgd wordt, staat dat enorme ding wel erg in de weg. En je moet hem ook nog naar boven sjouwen. Hier heeft Perfectmatras een oplossingvoor gevonden. Alle matrassen worden met een speciale machine hygiënisch vacuümverpakt en opgerold. Zo is je matras een stuk kleiner en hij is gemakkelijk de trap op te dragen. Je matras is door deze manier van verpakken beschermd tijdens het transport. En er kunnen geen vuiltjes bij je matras komen door de luchtdichte verpakking.

Controleer voordat je een matras koopt altijd of je de goede maat bestelt. Want het is erg vervelend als hij niet op je bed past. Mocht je toch per ongeluk een verkeerde maat hebben besteld? Geen probleem! Als de hygiëne zegel niet verbroken is, kun je het matras gemakkelijk retourneren en ruilen voor de juiste maat, op onze kosten uiteraard!

4 artikel(en)

4 artikel(en)