Matras 80 x 200 cm

Matras met de afmeting 80 x 200 cm.

De matras maat 80x200 is ideaal voor smalle bedden. Heb je weinig ruimte in je slaapkamer of ben je op zoek naar een bed voor je kind? Dan is deze matras maat misschien wel de juiste maat voor jou. Maar deze maat is niet alleen handig voor een bed dat 80x200 cm is!

Één grote matras of twee matrassen?

Stel je hebt een bed van 160x200 cm. Dan kun je daar natuurlijk één groot matras op leggen. Maar als je een partner hebt die ’s nachts veel beweegt of bijvoorbeeld heel warm wordt gedurende de nacht, dan kun je ook twee matrassen kopen. Zo heb je geen last van de bewegingen die je partner ’s nachts in bed maakt en jouw bed blijft heerlijk koel.

Hoe wordt de matrasmaat weergegeven?

De maat van een matras is altijd in centimeters weergegeven. De breedte wordt als eerste genoteerd, de lengte als tweede. 80 x 200 cm betekend dus dat het matras 80 centimeter breed en 200 centimeter lang is. Perfectmatras biedt al zijn soorten matrassen aan in deze maat.

Veilig en hygiënisch.

Een matras is een hygiëne gevoelig product. Daarom worden alle matrassen van Perfectmatras met een speciale machine vacuümverpakt en opgerold. Zo is je matras veilig en beschermd tijdens het transport. Als hij bij jou thuis wordt bezorgd is hij door deze manier van verpakken erg handzaam en gemakkelijk te verplaatsen. Als je de hygiëne zegel verbreekt en het matras 48 uur de tijd geeft om te rusten, komt hij in zijn originele vorm terug. Kies het soort dat bij jou past, controleer de maat van je bed of van je oude matras en bestel de juiste maat gemakkelijk in onze webshop. Perfect toch?

4 artikel(en)

4 artikel(en)