Matras 90 x 190 cm

Matras 90x190 cm kopen?

Een matras van 90x190 cm is geschikt voor kleinere bedden, ofwel voor kleine mensen! Voor kinderen is deze maat perfect. Iedere ouder weet dat kinderen er heel goed in zijn om je nachtrust te verstoren. Als jouw kind in een lekker knus bed ligt, kun jij ook doorslapen. De maat is ook geschikt voor volwassenen die niet zo groot zijn of een kleiner bed hebben.

Handzaam, hygiënisch en gemakkelijk te verplaatsen.

Matrassen met deze afmetingen zijn ook erg handig als je van plan bent om in een tent te slapen. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of als je naar een festival gaat. Omdat ze wat kleiner zijn, passen ze gemakkelijk in een tent, camper of caravan. Alle matrassen van Perfectmatras worden met een speciale machine vacuümverpakt en vervolgens zorgvuldig opgerold. Daardoor kun je jouw matras gemakkelijk mee nemen. Als je de hygiëne zegel verbreekt op de plaats van bestemming, komt hij in de originele vorm terug. Je matras heeft 48 uur nodig om in de volledige vorm terug te komen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je matras thuis alvast in vorm te laten komen.

90 centimeter breed en 190 centimeter lang.

De maat van een matras wordt altijd in centimeters weergegeven. Als je maat 90x190 cm is, betekend dit dat je matras 90 centimeter breed is en 190 centimeter lang. Alle soorten matrassen van Perfectmatras zijn verkrijgbaar in deze maat! Als je de Perfecte matras hebt gevonden in onze webshop, kun je deze gemakkelijk online bestellen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)