Matras 90 x 200 cm

Online een 90 x 200 cm matras kopen?

De matrasmaat 90x200 cm is een heel gangbare maat, wat betekent dat veel mensen deze maat gebruiken. De maat 90 x 200 cm is prima geschikt voor een éénpersoonsbed. Maar deze matras maat is niet alleen handig voor een bed dat 90x200 cm is!

Één groot matras of twee matrassen?

Als je een bed van 180x200 cm hebt, dan kun je daar natuurlijk één grote matras op leggen. Maar stel nou dat je een partner hebt die ’s nachts veel beweegt of een partner die het heel warm krijgt gedurende de nacht. Dan kan het een oplossing zijn om twee afzonderlijke matrassen te kopen in plaats van één groot matras. Dan kan je partner ’s nachts ongelimiteerd bewegen, terwijl jij daar geen last van hebt en jouw kant blijft heerlijk koel.

Perfectmatras maakt slapen betaalbaar.

Het is de missie van Perfectmatras om Nederlanders beter te laten slapen. Of je nu meer of wat minder geld verdient, een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen! Lekker slapen moet volgens ons betaalbaar zijn voor iedereen. Als je uitgerust bent, voel je je fit en energiek. Je kunt genieten van de dingen die je graag doet. Een goed matras is een voorwaarde om lekker te slapen. Daarom produceren wij matrassen met een goede kwaliteit, voor een fijn prijsje.

Het kiezen van de juiste matras kan best een opgave zijn. Daarom heeft Perfectmatras zijn expertise ingezet om voor iedere levensfase en levensbehoefte een model te ontwikkelen. Zo helpen we je bij maken van een keuze. Wil jij weten welke matras we voor jou levensfase geselecteerd hebben? Hier onder vindt je een overzicht. Alle matrassen van Perfectmatras zijn verkrijgbaar in de maat 90x200 cm.

4 artikel(en)

4 artikel(en)