Topper 160x200

Opzoek naar een manier op je bed te verbeteren met een topper 160x200?

Werd je vanochtend wakker met wallen onder je ogen en zag je eruit alsof je helemaal niet geslapen hebt? Het is dat verschrikkelijke matras weer… De veren steken in je rug en je wordt continu wakker op zoek naar een acceptabele slaappositie om wat nachtrust te kunnen pakken. Dat is simpelweg onacceptabel! Zeker wanneer een oplossing zo gemakkelijk is, en nu voor je neus op je scherm staat. Nee, we hebben het niet over een nieuw, duur matras. We hebben het over een betaalbare oplossing; een topper 160x200! Een kwalitatieve laag schuim die je de ondersteuning of comfort geeft die jij nodig hebt. De topper 160x200 geeft in enkele seconden je bed een flinke upgrade.

Met een topper 160x200 ben jij een gelukkige slaper.

Wanneer je geluk hebt en je slaapt helemaal alleen in een groot 160x200 bed, kun je ervoor kiezen om een topper 160x200 aan te schaffen gebaseerd op jou persoonlijke voorkeuren. Als je jouw matras te stevig vind, dan kies je voor de traagschuim topper. Als je jouw matras te zacht vind, kies je voor een koudschuim topper. Je hoeft hem alleen maar op je matras te leggen en je bed op te maken. Zo gemakkelijk kan je jouw matras verbeteren en dus ook je nachtrust!

Een topper 160x200 voor twee personen.

Ook wanneer je met je partner in één bed slaapt kan je nachtrust verstoord raken. Is je matras oud? Heb je het matras in een opwelling gekocht, zonder goed naar de kenmerken te kijken? Is hij te zacht voor hem of te hard voor haar? Wij hebben de oplossing! We kunnen het topmatras MemoryHybrid van harte aanbleven. In deze topper hebben we de ultieme combinatie gevonden tussen ondersteuning en comfort. Traagschuim bied je veel comfort en drukverlichting op de plekken waar het nodig is. Het polyether schuim geeft tegelijkertijd je wervelkolom de juiste ondersteuning om goed te kunnen ontspannen en herstellen gedurende de nacht.

Onze MemoryHybrid topper is beschikbaar is de maat 160x200 cm en heeft een afritsbare hoes, zodat je hem goed schoon kunt houden. En deze topper 160x200 kan binnen 24 uur bij jou thuis wordt geleverd, helemaal gratis! Wij willen namelijk dat je direct van een betere nachtrust kunt genieten, zodat je er weer fris en fruitig uitziet!

3 artikel(en)

3 artikel(en)